11 november 2010

Friskläkarbesök

Igår var jag hos läkare igen, men inte ett sjukdomsläkarbesök denna gång, utan ett friskläkarbesök!
I mitt jobb måste vi genomgå läkarundersökning med jämna mellanrum för att få behålla vårt certifikat.
Igår var det så dags för mig att förnya den medicinska delen av mitt cert.

Läkaren lyssnade på hjärta och lungor, klämde på magen, gjorde synundersökning, kollade blodtryck, blodvärde, EKG mm. Allt var bra! Det var så skönt! Var väl i och för sig inte så orolig innan, men ändå. Det var med lätta steg jag gick därifrån.

I morgon blir det CT-PET-undersökning i Lund. Jag är inte så nervös inför själva undersökningen, men ser inte fram emot väntan på resultatet. Det stod att min läkare skulle få svar ca en vecka efter undersökningen, så nästa vecka lär jag väl inte få något besked...

Och så lite gnäll...
Igår fick jag ett sms om att jag skulle ringa ett fraktbolag som hade en försändelse till mig. Då fick jag reda på att de varit hemma hos oss på förmiddagen och försökt lämna ett paket, men där var ju ingen hemma! Hur tänkte de nu? De hade inte hört av sig och berättat att de skulle komma, vi visste inte ens att vi skulle få ett paket hemlevererat. Efter lite funderande kom vi fram till att det måste vara de extra armstrumporna. Trodde att de skulle komma med posten. Lite dåligt tycker jag att det är. Varför kör de ut utan att meddela innan? Helt onödigt, vi bor ju inte centralt precis. En massa onödig körning och dessutom skulle jag behöva min armstrumpa. De hade kunnat lägga paketen i carporten eller lämna den till nån granne - bara de hört av sig innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar